Hoe behoud je je flow?

Drie gouden tips om jouw stress te verminderen

Regelmatig spreek ik vrouwen die stijf staan van de stress en zich oprecht afvragen hoe lang ze nog overeind blijven. Ze hebben dusdanig veel klachten door stress dat ze er eigenlijk niet meer omheen kunnen en er wel iets mee moeten. Herkenbaar?

Dan heb ik iets voor je. Wat nu als ik drie gouden tips met je deel, die je direct toe kunt passen in de praktijk. Je leest het goed, vanaf vandaag dus. Geen grote opdrachten waar je uren aan kwijt bent, want daar heb je geen tijd voor in jouw toch al drukke agenda. Praktische tips die je nauwelijks tijd kosten. Klinkt goed toch?

Ik zie zoveel vrouwen die zichzelf voorbij lopen. Die er altijd voor hun werkgever, collega’s en gezin zijn. Wat nu als je eens een andere keuze maakt? De keuze om minder stress te hebben, die is aan jou. Het begint bij jou. Wanneer je ervoor kiest om het ‘nog even aan te kijken’ in de hoop dat het vanzelf beter wordt, prima. Wees gewaarschuwd, langdurige stress en de kans op een burn-out lossen zichzelf niet op. Dat verdwijnt niet als sneeuw voor de zon en dat weet jij diep van binnen ook.

Ben jij er klaar voor om te kiezen voor minder stress?

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.