Dit is wat anderen zeggen over werken met mij

Ik merkte dat ik last had van angst, voornamelijk in sociale setting op het werk. Toen ik merkte dat er een terugkerend patroon in te herkennen was, realiseerde ik me dat het niet aan de werkplek en collega’s lag maar aan mijn eigen gedrag. Mij werd duidelijk dat ik mezelf belemmerde en dat ik hier professionele hulp bij wilde. Met Deborah kwam ik in contact en tijdens ons eerste gesprek merkte ik dat ik een klik voelde en meteen vertrouwen had in haar als coach wegens haar deskundigheid. Vanaf de eerste sessie merkte ik dat we diep gingen graven in mijn gedrag en de oorsprong en we werkten samen toe naar nieuwe inzichten en gedrag. Ze deed dit op daadkrachtige wijze en rekening houdend met mijn voorkeuren. Ik hou ervan om geleerde zaken meteen in de praktijk te brengen en dat is ons gelukt. Het traject heeft me echt veel gebracht, zowel privé als op het werk en ik kijk er positief op terug.

GraceHR Projectspecialist

Ik ben door Deborah gecoacht toen ik al enkele maanden met een burn out thuis zat. Deborah heeft mij op een heel prettige manier hierin vooruit geholpen. Deborah is in eerste instantie helder in haar taal, praat nergens omheen of ingewikkeld over. Daarnaast is ze heel eerlijk wat vertrouwen geeft want het maakt dat ik weet waar ik aan toe ben. Ook is Deborah erg gericht op positiviteit, juist wanneer mij dat even niet lukt, ziet zij wat er al goed gaat, wat ik eigenlijk al wist en wat al lukt. Door haar enthousiasme merk je dat ze dit dan ook echt meent en dat werkt aanstekelijk. Deborah maakt gebruik van allerlei oefeningen en opdrachten maar stemt erg op mij af waar we gebruik van maken waardoor ik steeds heb ervaren zelf de regie te hebben. Bij de start van mijn traject was ik erg op zoek naar overzicht en was ik veel bezig met dat ik hulp van Deborah nodig had bij het maken van de voor mij juiste keuzes, nu ben ik een stuk verder waardoor ik er vertrouwen in heb dit zelf weer te kunnen. Dat maakt voor mij het coachingstraject zeer geslaagd en ik had het met geen andere coach willen doen!

JH

Ik was enkele maanden weer aan het werk na een flinke burn-out. Tijdens mijn burn-out heb ik psychologische hulp gehad. De psycholoog heeft mij als het ware opgeknapt, zodat ik de draad van het leven weer kon oppakken. Maar het voelde alsof ik nog met de verbandjes en pleisters rond liep. Ik voelde me nog niet gelukkig en mijn leven gaf me nog niet genoeg voldoening, maar ik kon er de vinger niet op leggen waar dit aan lag en wat ik kon veranderen. Dus ik besloot om contact op te nemen met Deborah om mij hierbij te helpen. Tijdens onze eerste afspraak voelde ik al meteen dat Deborah precies de hulp kon bieden die ik nodig had. Niet door heel veel tips te geven of te vertellen hoe iets werkt of moet, maar juist door veel concrete vragen te stellen en écht door te vragen. Samen zijn we op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag waarom ik ergens tegen aan loop en hoe ik hier mee om kan gaan. Daarnaast weet ze ook verbanden te leggen tussen situaties en gedragingen, waardoor het voor mij ook helder werd wat concreet mijn valkuil was. De chaos in mezelf verdween daardoor, omdat ik het ging herkennen in verschillende situaties op zowel werk als privégebied.

De opbouw van de sessies is erg prettig. In het begin wordt er aandacht besteed aan de vraag, daarna ligt de nadruk op hoe hiermee om te gaan in kleine, haalbare stappen. Daar ligt de focus van Deborah ook echt, met kleine stappen zorgen voor positieve veranderingen. Daarnaast is ze ook heel realistisch. Het was ontzettend fijn met Deborah, ze is een warme en lieve vrouw en hoort en ziet echt wat er in je omgaat en benoemt dit ook. Dit geeft enorm veel inzicht in waar je tegenaan loopt, maar ook in wat juist heel goed gaat. Ze weet de diepgang in te gaan op een hele prettige manier, ik voelde me erg veilig en gehoord. Ze heeft voor rust en geluk in mijn hoofd en lijf gezorgd. Na 4 sessies kan ik hardop zeggen dat ik mijn leven echt weer een dikke 9 geef

KristaRecruiter / Medewerker Back-Office

De coaching door Deborah heeft me inzicht gegeven in mijn gedrag. Naar aanleiding van heftige emotionele gebeurtenissen de laatste jaren mezelf behoorlijk verloren, door zorg voor anderen. Ook door de opvoeding van mijn beide ouders leef ik mijn leven samen met mijn gezin op een manier die me zo geleerd is. Samen kritisch gekeken waarom je op een bepaalde manier handelt. Uiteraard aangegeven dat ik zelf ook kritisch kijk naar mijn verleden/jeugd. Naar wat ik zeker niet wil. Maar vooral ook naar de keuzes die ik maak en de bewustwording van deze keuzes. Het heeft best wat emoties teweeg gebracht, waardoor het ook veel energie kostte. Met uiteindelijk een resultaat wat voor mij goed is. Een heldere blik op mijn gedrag en handelen in bepaalde situaties en het verplaatsen van mij als persoon van de achtergrond naar de voorgrond. Niet continu jezelf weg cijferen en in rangorde naar achteren plaatsen.

Na iedere sessie heb ik een evaluatie gemaakt waardoor het bewustwording proces door ging en heb ik opdrachten mee gekregen om uit te voeren, waardoor ook weer bewustwording ontstond/spiegeling. Bewustwording is het grote woord wat de sessies me gebracht hebben! Deborah oordeelt niet, is professioneel en tevens betrokken als mens. Door deze kenmerken een ontzettend fijn persoon waarbij je je gevoelens openlijk kunt bespreken. Ze heeft me handvaten gegeven die ik zeker ga gebruiken in de toekomst

EllenMedewerkster KCC

Ik had veel last van steeds erger wordende stressklachten. Onderdrukken lukte niet meer en toen wist dat ik het alleen niet opgelost zou krijgen. Op LinkedIn zag ik Deborah voorbij komen. Ik zag raakvlakken in onze werkervaring én haar bericht sprak me direct aan. Tijdens de sessies met Deborah heb ik ruimte gevoeld om eigen onderwerpen in te brengen, aangevuld met opties vanuit haar. Door de praktische insteek heb ik veel belangrijke inzichten opgedaan.
Het is met Deborah makkelijk om lastige onderwerpen te bespreken, waarbij ze op een fijne en duidelijke manier spiegelt.
Na mijn traject bij haar kan ik zeggen dat ik mijn rust heb teruggevonden én handvatten heb om te voorkomen dat ik in de toekomst op eenzelfde punt terecht kom.

AnkeProcesmanager

Toen we aan het traject begonnen was ik sceptisch en afwachtend. Tijdens de verschillende sessies heb ik belangrijke inzichten opgedaan, mede door de manier van vragen stellen. Ik heb het gehele traject dan ook als positief ervaren. Deborah is een hele fijne coach, die met bijzondere situaties goed om kan gaan.

BertOndernemer

Ik heb de sessies met Deborah als erg prettig ervaren. Voor mij werkt een directe aanpak goed, ze heeft dit goed aangevoeld. De sessies hebben mij voldoende handvaten, inzichten en stof tot nadenken gegeven om mee verder te kunnen. Voor een vervolg of ander vraagstuk zou ik zeker weer de hulp van Deborah inschakelen.

YlonaProjectleider