Dit is wat anderen zeggen over werken met mij

Na slechts één wandeling met Deborah voel ik me al geholpen. De start is gemaakt en ik heb voldoende handvatten om zelf verder te kunnen. Deborah luistert goed, vat alles samen en laat me zelf nadenken wat goed zou zijn voor mij. Ik heb belangrijke inzichten opgedaan en vond het wandelend in gesprek zijn erg fijn.

EllisGastvrouw zorg

Vanwege stressklachten heb ik bij Deborah een éénmalige sessie gehad. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en had het gevoel helemaal mezelf te kunnen zijn. Tijdens deze sessie luisterde ze aandachtig naar me en heb ik duidelijke tips gehad, die ik meteen kon toepassen in de praktijk. Ik vond het erg leerzaam en effectief om met Deborah een coachsessie te doen.

G.Zorgmedewerker

Ik voelde dat ik bijna niks meer aan kon en alles was te veel. Ik had geen zin meer om dingen te ondernemen en mijn hoofd zat overvol. Ik ben daarom online hulp gaan zoeken en kwam zo bij Deborah uit. Deborah luistert echt naar je en kijkt goed bij wat past bij jou als persoon én passend is bij waar je tegenaan loopt. Ik ben gaandeweg door het proces dingen gaan inzien die eerst voor mij onbekend waren. Het heeft mij op de goede weg geholpen om het nu verder zelf weer aan te kunnen. Ik waardeerde het enorm dat Deborah echt de tijd voor je neemt.

AnoniemPedagogisch medewerker

Ik had al een tijdje het idee dat ik te druk was met te veel. Steeds hield ik mezelf toch voor dat het wel meeviel, dat anderen meer op hun bordje hebben. Dat we hier nog even doorheen moeten en dan komt het allemaal weer goed. Doordat ik eerder al eens ervaren heb hoe overbelasting voelt, dacht ik het nu wel goed genoeg in de gaten te hebben. Tijdens een Arbo- gezondheidscheck bleek dat mijn stressscore toch alarmerend hoog was waardoor het hulp traject gelijk is gestart. Via de Arboarts die mij had doorverwezen naar CSR kwam ik met Deborah in aanraking. Een coach met ervaring, die een no-nonsense mentaliteit heeft en de natuur inzet tijdens haar sessies. Een prima match zo bleek.
Ik heb de begeleiding van Deborah als heel prettig ervaren. Ze heeft kennis van zaken, oordeelt niet maar geeft wel duidelijk aan dat zij commitment verwacht. Geen excuses of smoesjes maar doe wat met de (zelf/ samen geformuleerde) opdrachten. Alleen door serieus aan de slag te gaan kun je uit je oude situatie komen. Het werd vrij snel duidelijk dat ik vaker naar mijn hoofd luisterde dan naar mijn gevoel. Door mij uit m’n comfortzone te halen en te laten zien welke niet helpende patronen toch stiekem weer terugkeren, hebben we met verschillende oefeningen flinke stappen gezet.
Ik herken de patronen beter, geef nu ook aan mijn omgeving beter aan wat mijn grenzen zijn. Mijn omgeving helpt mij nu ook bij het bewaken van de grenzen. Tijdens deze sessies zijn er privé en op werkgebied veel dingen veranderd of in gang gezet. Door nu bewust keuzes te maken, ervaar ik minder stress. Het gevoel weer meer controle te hebben en ook weer te kunnen genieten is echt top.

IrisSenior Omgevingsmanager

Ik ben bij Deborah gestart omdat ik de laatste twee jaar minder energie en werkplezier ervaarde. Tijdens het traject werd mij een spiegel voorgehouden, luisterde ze met aandacht en stelde ze de juiste vragen. Ik werd geprikkeld na te denken en kreeg tools aangereikt om me bewust te maken waar/wanneer en waardoor ik grip leek te verliezen. Ik heb na dit traject het gevoel weer richting te hebben en besef ook dat ik zelf moet blijven werken aan mijn gewenste doelen. De bijdrage van Deborah is heel belangrijk geweest en ik heb het traject als zeer waardevol ervaren. De wandelingen heb ik als prettig ervaren, met name omdat het me tot inzichten bracht zonder dat ik het gevoel had dat dingen moesten of gedoceerd werden. Het was een ontdekkingstocht naar mezelf, mijn behoeften, mogelijkheden, naar mijn hoofd én mijn hart.

RenéBusiness Support Specialist

Toen ik op mijn werk een klantsessie zelf moest leiden, voelde ik me erg onzeker en kreeg ik daardoor stressklachten. In een traject met Deborah ben ik hiermee aan de slag gegaan. Tijdens de sessies luisterde ze goed naar me en speelde in op mijn vooraf gestelde doelen. Door de vragen die ze me stelde, liet ze me goed nadenken en wanneer ik er niet uit leek te komen, vroeg ze goed door. Haar aanpak is praktisch. Door het traject heb ik veel nieuwe inzichten gekregen, stof tot nadenken gehad en praktische handvatten gekregen om toe te kunnen passen tijdens zowel mijn werk als mijn privéleven. Inmiddels doe ik alle klantsessies helemaal zelfstandig! Ervaar zelf tijdens een kennismaking hoe fijn je met Deborah kunt praten en of ze iets voor jouw vraagstuk kan betekenen.

KellyData Migratie Consultant

Als moeder van een jong gezin en met een verantwoordelijke baan, had ik het gevoel mezelf voorbij te zijn gelopen. Ik ervaarde onrust, had geen werkplezier meer en thuis werd mijn korte lontje opgemerkt. Ik wilde weer lekker in mijn vel komen te zitten en daarom ben ik bij Deborah in een traject gestapt. We hebben alle sessies wandelend gedaan en dat was erg prettig. Door verschillende oefeningen tijdens de sessies, aangevuld met opdrachten die ik zelf thuis uitvoerde, heb ik in enkele sessies veel stappen gezet. Wat ik vooral als waardevol heb ervaren, is dat ik heb geleerd minder last te hebben van mijn gedachten én situaties vanuit andere perspectieven kan bekijken. Inmiddels ervaar ik weer balans, heb ik het plezier teruggevonden in mijn werk en geniet ik weer volop van mijn gezin. Ik voel me weer vrolijk en heb scherp waar ik naartoe wil.

Anoniem

Ik heb de hulp van Deborah ingeroepen op een moment dat ik zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied vastliep. Na een switch van baan bleef ik ongelukkig in mijn werk en bleven frustraties zich opstapelen. Ik hoopte met het wisselen van baan de oplossing gevonden te hebben, echter kwam ik erachter dat ik ook aan mijzelf moest werken om het te laten slagen. Via iemand in mijn netwerk op LinkedIn zag ik regelmatig berichtjes van haar voorbij komen en besloot ik hierop te reageren. Vooral het feit dat Deborah ook uit een HR wereld komt sprak mij aan. Na een eerste prettig telefonisch contact hebben we uiteindelijk afspraken gemaakt over het coaching traject. De gesprekken tijdens het wandelen in de Loonse en Drunense duinen zijn voor mij heel waardevol geweest. Ik voelde me direct op mijn gemak en het voelde goed om al wandelend mijn gevoelens te delen. Ik heb door middel van haar methodiek en aanpak inzicht gekregen in hoe ik denk, handel en hoe ik reageer. Het heeft mij inzicht gegeven in hoe ik de lat soms erg hoog leg voor mezelf en het oké is, dat het even niet oké gaat. Het is prettig om dit inzicht te hebben, maar vooral ook om beter te weten hoe hier mee om te gaan. Het leven blijft een learning curve maar dankzij Deborah heb ik nu wel betere handvaten om hiermee te dealen.

NinaHR Support

Als interim HR adviseur, kom ik bij verschillende bedrijven die allemaal hun eigen uitdagingen hebben. Het aantal crisissen in Nederland is hoger dan ooit, waardoor zelfs op het journaal genoemd wordt dat veel mensen stress hebben en het psychische ziekteverzuim de pan uit vliegt. Er wordt van iedereen verwacht om elkaar ‘een beetje in de gaten te houden’. Ik vraag me af wat ik als HR professional hierin kan betekenen voor mijn klanten. Uiteraard weet ik er door mijn jarenlange ervaring wel wat vanaf, maar juist in deze periode is het belangrijk dat ik mijn voelsprieten even extra prikkel. Precies op dat moment komt de masterclass van Deborah voorbij, alsof het zo moest zijn. In bijna 2 uur nam ze mij mee in alle facetten van stress en burn-out; wat zijn de eerste tekenen, wat kun je als werkgever doen, waar moet je op letten en hoe neem ik dit mee naar de managers? Sommige dingen waren een opfrissing, maar ik kreeg ook veel nieuwe inzichten. Het was dan ook precies wat ik even nodig had. Ergens hoop ik deze kennis nooit in praktijk te hoeven brengen, want uiteraard gun ik al mijn klanten goed functionerende, positieve werknemers hebben die geen stress hebben. Helaas weet ik uit ervaring dat dit een utopie is, maar ik ben blij met de extra kennis die ik verworven heb om tijdig mijn klanten en hun medewerkers te kunnen bijsturen en daarmee langdurige uitval te voorkomen of verminderen. En mocht het mij en de betrokkenen niet lukken, dan ken ik nu meteen een goede coach waar ik ze naar kan doorverwijzen.

ArnicaHR adviseur

Ik wilde erachter komen of mijn huidige rol en werkplek wel bij mij paste én hoe ik mijn communicatie richting anderen kan verbeteren.
Het contact met Deborah voelde meteen goed, waardoor ik bij haar een DISC- en drijfveren analyse heb gedaan. Ik kreeg een uitgebreid rapport toegestuurd van beide analyses. Best theoretisch maar door het samen met Deborah te bespreken, zag ik vooral de praktische handvatten. Ook juist het doorvragen van Deborah op sommige punten, maakte dat ik een goed beeld heb gekregen van mijn drijfveren en wat ik daarmee zou kunnen.
Nu ga ik zelf met de punten aan de slag. Daar heb ik alle vertrouwen in door de input van Deborah.
Door haar heldere communicatie en haar vermogen om goed door te vragen, is Deborah een fijne coach!

JudithHR manager

Op het moment dat ik uitviel op mijn werk en bij de bedrijfsarts mijn eerste afspraak had, attendeerde deze mij er op dat een coach wellicht iets kon betekenen voor mij. Ik heb een kennismaking gehad met Deborah via mijn werkgever en er was gelijk een goede klik. De begeleiding vond ik erg prettig. De wandellingen in de natuur hebben mij zeker geholpen. Ook straalt Deborah rust uit en voelde ik dat ze begripvol en begaan was met mij. Dankzij de coaching heb ik een keuze gemaakt omtrent mijn werk, die ik al langer had willen maken maar door de vele beren op de weg niet heb gemaakt. Ik heb besloten een andere weg in te slaan. Twijfel je om met een coach aan de slag te gaan? Plan dan zeker een wandeling in met Deborah en ervaar zelf wat ze voor jou kan betekenen.

JillRayonmanager

Ik wist vooral hoe ik moest doorgaan en niet hoe ik moest stil staan. Via een bekende kwam ik terecht bij Deborah en ik koos vooral voor haar omdat ze je benadert als medemens en niet als patiënt. Ik vond het belangrijk om te voelen, ervaren en te wandelen om zo ook mijn spanning te ontladen. Deborah deed dit heel natuurlijk en tijdens het wandelen was ik met mijzelf aan de slag. Ze gebruikt heel goed de natuur om dingen uit te lichten of toe te lichten, waardoor het duidelijker wordt waar je staat en waar je naar toe wilt. Het leverde op dat ik mijzelf opnieuw hervond. Ik ging dingen niet meer uit de weg waar ik bang voor was en stopte met mensen te pleasen en leerde nee te zeggen. Ik kan weer de dingen doen zoals voorheen en wordt niet meer geleefd. Ik ben wie ik wil zijn en niet meer wie ik zou moeten zijn. Deborah gebruikt vooral de natuur en de wandelingen zorgden bij mij voor een leeg hoofd en een moment voor mezelf. Vraag een proefwandeling aan bij Deborah en je zult het zelf ervaren.

MalikaLeidinggevende Jeugdzorg

Ik ben door Deborah gecoacht toen ik al enkele maanden met een burn out thuis zat. Deborah heeft mij op een heel prettige manier hierin vooruit geholpen. Deborah is in eerste instantie helder in haar taal, praat nergens omheen of ingewikkeld over. Daarnaast is ze heel eerlijk wat vertrouwen geeft want het maakt dat ik weet waar ik aan toe ben. Ook is Deborah erg gericht op positiviteit, juist wanneer mij dat even niet lukt, ziet zij wat er al goed gaat, wat ik eigenlijk al wist en wat al lukt. Door haar enthousiasme merk je dat ze dit dan ook echt meent en dat werkt aanstekelijk. Deborah maakt gebruik van allerlei oefeningen en opdrachten maar stemt erg op mij af waar we gebruik van maken waardoor ik steeds heb ervaren zelf de regie te hebben. Bij de start van mijn traject was ik erg op zoek naar overzicht en was ik veel bezig met dat ik hulp van Deborah nodig had bij het maken van de voor mij juiste keuzes, nu ben ik een stuk verder waardoor ik er vertrouwen in heb dit zelf weer te kunnen. Dat maakt voor mij het coachingstraject zeer geslaagd en ik had het met geen andere coach willen doen!

JH

Ik was enkele maanden weer aan het werk na een flinke burn-out. Tijdens mijn burn-out heb ik psychologische hulp gehad. De psycholoog heeft mij als het ware opgeknapt, zodat ik de draad van het leven weer kon oppakken. Maar het voelde alsof ik nog met de verbandjes en pleisters rond liep. Ik voelde me nog niet gelukkig en mijn leven gaf me nog niet genoeg voldoening, maar ik kon er de vinger niet op leggen waar dit aan lag en wat ik kon veranderen. Dus ik besloot om contact op te nemen met Deborah om mij hierbij te helpen. Tijdens onze eerste afspraak voelde ik al meteen dat Deborah precies de hulp kon bieden die ik nodig had. Niet door heel veel tips te geven of te vertellen hoe iets werkt of moet, maar juist door veel concrete vragen te stellen en écht door te vragen. Samen zijn we op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag waarom ik ergens tegen aan loop en hoe ik hier mee om kan gaan. Daarnaast weet ze ook verbanden te leggen tussen situaties en gedragingen, waardoor het voor mij ook helder werd wat concreet mijn valkuil was. De chaos in mezelf verdween daardoor, omdat ik het ging herkennen in verschillende situaties op zowel werk als privégebied.

De opbouw van de sessies is erg prettig. In het begin wordt er aandacht besteed aan de vraag, daarna ligt de nadruk op hoe hiermee om te gaan in kleine, haalbare stappen. Daar ligt de focus van Deborah ook echt, met kleine stappen zorgen voor positieve veranderingen. Daarnaast is ze ook heel realistisch. Het was ontzettend fijn met Deborah, ze is een warme en lieve vrouw en hoort en ziet echt wat er in je omgaat en benoemt dit ook. Dit geeft enorm veel inzicht in waar je tegenaan loopt, maar ook in wat juist heel goed gaat. Ze weet de diepgang in te gaan op een hele prettige manier, ik voelde me erg veilig en gehoord. Ze heeft voor rust en geluk in mijn hoofd en lijf gezorgd. Na 4 sessies kan ik hardop zeggen dat ik mijn leven echt weer een dikke 9 geef

KristaRecruiter / Medewerker Back-Office

De coaching door Deborah heeft me inzicht gegeven in mijn gedrag. Naar aanleiding van heftige emotionele gebeurtenissen de laatste jaren mezelf behoorlijk verloren, door zorg voor anderen. Ook door de opvoeding van mijn beide ouders leef ik mijn leven samen met mijn gezin op een manier die me zo geleerd is. Samen kritisch gekeken waarom je op een bepaalde manier handelt. Uiteraard aangegeven dat ik zelf ook kritisch kijk naar mijn verleden/jeugd. Naar wat ik zeker niet wil. Maar vooral ook naar de keuzes die ik maak en de bewustwording van deze keuzes. Het heeft best wat emoties teweeg gebracht, waardoor het ook veel energie kostte. Met uiteindelijk een resultaat wat voor mij goed is. Een heldere blik op mijn gedrag en handelen in bepaalde situaties en het verplaatsen van mij als persoon van de achtergrond naar de voorgrond. Niet continu jezelf weg cijferen en in rangorde naar achteren plaatsen.

Na iedere sessie heb ik een evaluatie gemaakt waardoor het bewustwording proces door ging en heb ik opdrachten mee gekregen om uit te voeren, waardoor ook weer bewustwording ontstond/spiegeling. Bewustwording is het grote woord wat de sessies me gebracht hebben! Deborah oordeelt niet, is professioneel en tevens betrokken als mens. Door deze kenmerken een ontzettend fijn persoon waarbij je je gevoelens openlijk kunt bespreken. Ze heeft me handvaten gegeven die ik zeker ga gebruiken in de toekomst

EllenMedewerkster KCC

Ik had veel last van steeds erger wordende stressklachten. Onderdrukken lukte niet meer en toen wist dat ik het alleen niet opgelost zou krijgen. Op LinkedIn zag ik Deborah voorbij komen. Ik zag raakvlakken in onze werkervaring én haar bericht sprak me direct aan. Tijdens de sessies met Deborah heb ik ruimte gevoeld om eigen onderwerpen in te brengen, aangevuld met opties vanuit haar. Door de praktische insteek heb ik veel belangrijke inzichten opgedaan.
Het is met Deborah makkelijk om lastige onderwerpen te bespreken, waarbij ze op een fijne en duidelijke manier spiegelt.
Na mijn traject bij haar kan ik zeggen dat ik mijn rust heb teruggevonden én handvatten heb om te voorkomen dat ik in de toekomst op eenzelfde punt terecht kom.

AnkeProcesmanager

Ik merkte dat ik last had van angst, voornamelijk in sociale setting op het werk. Toen ik merkte dat er een terugkerend patroon in te herkennen was, realiseerde ik me dat het niet aan de werkplek en collega’s lag maar aan mijn eigen gedrag. Mij werd duidelijk dat ik mezelf belemmerde en dat ik hier professionele hulp bij wilde. Met Deborah kwam ik in contact en tijdens ons eerste gesprek merkte ik dat ik een klik voelde en meteen vertrouwen had in haar als coach wegens haar deskundigheid. Vanaf de eerste sessie merkte ik dat we diep gingen graven in mijn gedrag en de oorsprong en we werkten samen toe naar nieuwe inzichten en gedrag. Ze deed dit op daadkrachtige wijze en rekening houdend met mijn voorkeuren. Ik hou ervan om geleerde zaken meteen in de praktijk te brengen en dat is ons gelukt. Het traject heeft me echt veel gebracht, zowel privé als op het werk en ik kijk er positief op terug.

GraceHR Projectspecialist

Ik heb de sessies met Deborah als erg prettig ervaren. Voor mij werkt een directe aanpak goed, ze heeft dit goed aangevoeld. De sessies hebben mij voldoende handvaten, inzichten en stof tot nadenken gegeven om mee verder te kunnen. Voor een vervolg of ander vraagstuk zou ik zeker weer de hulp van Deborah inschakelen.

YlonaProjectleider

Toen we aan het traject begonnen was ik sceptisch en afwachtend. Tijdens de verschillende sessies heb ik belangrijke inzichten opgedaan, mede door de manier van vragen stellen. Ik heb het gehele traject dan ook als positief ervaren. Deborah is een hele fijne coach, die met bijzondere situaties goed om kan gaan.

BertOndernemer

Via LinkedIn kwam ik Deborah tegen en haar berichten spraken mij aan. Omdat ik anders met stress om wilde leren gaan, ben ik in een traject gestapt. De manier waarop we tijdens de sessies aan de slag gingen, hielp mij heel goed te reflecteren op mijn eigen gedrag en wat ik kon doen om mijn issues niet de baas over mij te laten zijn. In de laatste sessie durfde ik te zeggen 'Ik ben wie ik ben en ook ik mag er zijn!’ Dit is iets dat ik mijn 34 jaar op deze wereld nog nooit had gezegd tegen mezelf en ik kan al beter met bepaalde situaties omgaan dan ik ooit heb gekund. Als je open een traject met Deborah in gaat, zul je er zeker veel uithalen.

MonicaHR Officer

Door alle drukte was ik het overzicht thuis kwijtgeraakt en kreeg ik weinig meer uit mijn handen. In een burn-out wilde ik zeker niet belanden en via social media spraken de teksten van Deborah me erg aan. Daarom ben ik bij haar een traject gestart. Deborah is erg vriendelijk en professioneel. Door de vragen die ze stelde, ben ik meer gaan nadenken over mijn leven en ook meer gaan genieten. Normaal ben ik niet zo'n prater, maar bij haar had ik daar geen enkele moeite mee. Met de praktische handvatten kon ik stap voor stap aan de slag, waardoor ik het overzicht over mijn leven terug heb gekregen. Ook weet ik inmiddels beter waar ik mijn ontspanning uit haal. Met kleine veranderingen heb ik grote positieve gevolgen bereikt: weer overzicht in mijn leven. Ik voel me zoveel beter!

CindyVerkoopmedewerker / Fotograaf